Fostul consilier prezidential Virgil Panescu a fost numit de primarul Razvan Sava in functia de director general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, institutie care are in subordine 19 spitale si reteaua de medicina scolara a Capitalei.

Medicul Virgil Paunescu a fost numit in locul lui Dan Teodor Poteca, chirurg la Spitalul Colentina, pus in functie de catre fostul primar interimar al Capitalei Stefanel Dan Marin si inlocuit dupa ce a condus trei luni Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), scrie MEDIAFAX.

Noul sef al ASSMB vrea sa faca o evaluare a situatiei spitalelor aflate in administrarea municipalitatii, apoi sa puna in aplicare proiecte de dezvoltare a acestor unitati sanitare.

Virgil Paunescu a fost consilier prezidential pe Sanatate in mandatul lui Traian Basescu, din iunie 2006, si secretar de stat in Ministerul Sanatatii, in perioada septembrie 2005 - iunie 2006. Acesta a fost si seful Directiei Resuse Umane si Formare Profesionala din Ministerului Sanatatii in perioada mandatului ministrului Stefan Dragulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.