Bucurestiul si opt judete din sudul tarii sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte ce determina depuneri de polei, circulatia fiind ingreunata pe drumurile nationale din aceste zone.

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie, pana la ora 10.00 sunt sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei Bucurestiul si judetele Ilfov, Dambovita, Calarasi, Ialomita si Prahova.

Avertizare cod galben a fost emisa si pentru judetele Dolj si Olt, inclusiv municipiile Craiova, Bechet, Caracal si Slatina, precum si pentru sudul judetului Valcea. In aceste judete, pana la ora 11.00 vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie ce determina depuneri de polei, scrie MEDIAFAX.

Si in judetele Caras-Severin, pe majoritatea arterelor de circulatie, Teleorman, pe DN6 si DN52 Crangu - Furculesti, in judetul Gorj, pe DE79 si DJ661 (pe raza comunei Tantareni), precum si pe drumurile care tranziteaza judetele Dolj si Olt s-a format polei, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, carosabilul este umed de la kilometrul 80 pana la 120, insa nu s-a format polei, iar pe A2 Bucuresti - Constanta si A4 Ovidiu - Agigea nu sunt probleme de trafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.