Deputatul liberal Mihai Dontu a accidentat mortal, luni seara, un barbat de 60 de ani care traversa pe o trecere de pietoni din municipiul Brasov.

Accidentul s-a produs, luni, in jurul orei 22.00, pe Calea Bucuresti din municipiul Brasov, dupa ce un barbat, in varsta de 42 de ani, care conducea un autoturism BMW, din directia Brasov spre Sacele, nu a acordat prioritate si a accidentat mortal un barbat de 60 de ani, care se angajase regulamentar in traversarea strazii pe o trecere de pietoni.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, soferului i-au fost preluate probe biologice la spital pentru a se stabili daca consumase alcool inainte de a se urca la volan, scrie MEDIAFAX.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier Brasov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov. Surse judiciare spun ca barbatul aflat la volan este deputatul liberal Mihai Dontu. Deputatul PNL Brasov Mihai Dontu, care este casatorit si are doi copii minori, va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Dontu a fost consilier judetean in perioada 2000-2008, iar din 2008 este membru in Comisia Buget-Finante Banci din Camera Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.