Precipitatii mixte si polei vor fi in aproape toata tara, incepand de marti noapte, iar din noaptea de miercuri spre joi va ninge in nord-est si in zona de munte, iar in sud-est va ploua.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca, din noaptea de marti spre miercuri, vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, mai intai in partea de sud-vest, apoi in aproape toata tara.

Spre sfarsitul noptii de marti spre miercuri vor fi depuneri de polei local in Oltenia, sudul Banatului si sud-vestul Munteniei.

In prima parte a zilei de miercuri, poleiul se va forma si in restul Munteniei, inclusiv in Bucuresti, precum si pe arii restranse in Dobrogea. Dupa-amiaza si in prima parte a noptii de miercuri spre joi se va forma polei local si temporar in regiunile din jumatatea de nord a tarii. Incepand din noaptea de miercuri spre joi vor predomina ninsorile, in special in nord-est si in zona de munte, iar in sud-est va ploua si se vor cumula cantitati de apa mai importante, a precizat ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.