Traficul fluvial a fost inchis pe Dunare, in apropiere de Moldova Veche, judetul Caras-Severin, insa pe sectorul Serbiei, din cauza vantului puternic, urmand ca acesta sa fie reluat atunci cand conditiile meteorologice vor permite acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Oficiului de Capitanie Moldova Veche, din judetul Caras- Severin, traficul fluvial pe Dunare a fost inchis pentru toate categoriile de ambarcatiuni pe sectorul dunarean al Serbiei, in apropiere de Moldova Veche.

Asadar, traficul fluvial este oprit intre kilometrii 1.040 si 1.096. Decizia a fost luata, luni dimineata, din cauza vantului puternic care ingreuneaza desfasurarea in bune conditii a circulatiei ambarcatiunilor, scrie MEDIAFAX.

Reprezentantii Oficiului de Capitanie Moldova Veche au mai transmis ca traficul fluvial va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, atunci cand conditiile meteorologice vor permite acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.