Recep Tayyip Erdogan a reusit sa convinga un barbat sa renunte la gestul prin care acesta voia sa se sinucida sarind de pe podul peste Bosfor, care leaga malurile european si asiatic ale Istanbulului.

Potrivit agentiei turce Dogan, Erdogan traversa vineri podul la bordul limuzinei prezidentiale in momentul in care barbatul tocmai incerca sa se sinucida. Televiziunile au prezentat imagini cu garzi de corp ale sefului statului care s-au apropiat de barbat dupa ce coloana oficiala a oprit pe pod, i-au spus ca presedintele vrea sa discute cu el si l-au escortat in apropiere de masina.

Presedintele a discutat o vreme cu barbatul, care i-a sarutat mana. Barbatul, originar din provincia Siirt (est), voia sa se sinucida din cauza unor probleme familiale, scrie presa. Presedintele, care a ramas in masina si care a vorbit cu barbatul prin geamul deschis al portierei, i-a promis sa-l ajute, a declarat pentru AP, sub protectia anonimatului, un oficial din cadrul Biroului sefului statului.

Erdogan se intorcea din cartierul Üsküdar, unde a participat la rugaciunea de vineri, si se indrepta catre conacul Mabeyn din Besiktas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.