Ministerul Culturii aloca suma de 120.000 de lei pentru sprijinirea derularii proiectelor si actiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Nationale, in anul 2016.

Un anunt privind sesiunea de selectie a proiectelor si actiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Nationale - 2016 a fost publicat recent pe site-ul Ministerului Culturii.

Aceasta selectie de proiecte si actiuni culturale are loc avand in vedere prevederile Legii numarul 238 din 2010 privind declararea zilei de 15 ianuarie Ziua Culturii Nationale.

Dosarele pot fi depuse la Registratura Generala a sediului din Bucuresti al Ministerului Culturii, cu mentiunea "Proiect Ziua Culturii Nationale 2016".

Ofertele pot fi transmise si prin posta, cu confirmare de primire, la Ministerul Culturii, pana pe 31 decembrie 2015, scrie MEDIAFAX.

Informatiile legate de modul de aplicare pentru aceasta sesiune de selectie se gasesc pe site-ul Ministerului Culturii.

Camera Deputatilor a adoptat, pe 16 noiembrie 2010, un proiect de lege, initiat de aproximativ 50 de parlamentari, prin care ziua de nastere a poetului Mihai Eminescu - 15 ianuarie - a devenit Ziua Culturii Nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.