Un incendiu a izbucnit, joi, intr-un corp de cladire care apartine Muzeului Culturii Romilor, un barbat care a incercat sa stinga incendiul fiind ranit usor, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiul a fost anuntat la ISU Bucuresti-Ilfov in jurul orei 9.25, persoanele care au sunat la numarul de urgenta 112 anuntand ca in cladirea modulara aflata pe strada Drumul Sabareni se vad flacari mari.

Pompierii au ajuns la locul incendiului cu cinci autospeciale de stingere cu apa si spuma, la acel moment fiind degajat foarte mult fum.

Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati dintr-o parte a cladiri, care are doar parter si este construit pe structura metalica. In partea de cladire afectata de incendiu erau depozitate materiale de lemn, plastice si echipamente IT, a precizat Daniel Vasile.

In urma incendiului, un tanar de aproximativ 25 de ani care incerca sa stinga incendiul a fost ranit usor la nivelul capului, unde i-au cazut bucati de jar. Acesta a primit ingrijiri medicale la fata locului, nefiind necesara transportarea lui la spital, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU.

Pompierii au stins incendiul in mai putin de o ora, o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati din corpul de cladire fiind distrusa total, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.