Expozitia "#FIND_US", care se deschide joi, la ArCuB Gabroveni, cuprinde 200 de imagini din concerte din tara si strainatate realizate de fotografii victime ale incendiului din clubul Colectiv, dar si de colegi ai acestora, si se va incheia cu o licitatie, fondurile mergand la ranitii din spitale.

O parte a expozitiei amplasate la etajul intai al centrului cultural din Capitala cuprinde 100 de fotografii realizate de Alex Chelba, Teodora Maftei, Claudiu Petre, Mihai Anghel, Catalin Ilnitchi, Liviu Emil Zaharescu, Roxana Boghian, Cristian Mitroi, Andrada Mihailescu si Miluta Flueras, cei zece fotografi victime ale incendiului din 30 octombrie.

Alaturi de acestea sunt expuse alte o suta de instantenee din concerte ce apartin mai multor colegi de breasla, intre care Paul Voicu, Andreea Gurau, Vlad Busca, Mugurel Tudor, Ciprian Vladut, Daniel Robert Dinu, Ioana Epure, Ioana Dumitru, Cristina Petrescu si Catalin Dumitru.

"Voiam sa organizam oricum o expozitie in decembrie, dar intamplarea nefericita din Colectiv ne-a facut sa o gandim acum. Ne gandeam sa facem ceva distractiv, in clubul Fabrica, sa vina fiecare cu cate o fotografie. Acum incercam sa-i ajutam pe cei care sunt in spital. Fotografiile vor fi vandute in cadrul unei licitatii si toti banii vor merge catre copiii care sunt in spitale"
, a declarat pentru MEDIAFAX fotograful Paul Voicu.

Licitatia va fi organizata la finalul perioadei de expozitie, iar pretul de pornire pentru fotografii va fi anuntat in curand de echipa Eventim, cea care se ocupa de acest eveniment. "Pretul va fi stabilit de cei care se ocupa de licitatie. Noi nu ne pricepem la asta. Stim sa facem poze, sa le printam si sa le agatam pe pereti", a mai spus acesta.

Cei care vor vizita spatiul si vor dori sa liciteze, isi pot alege imagini de la concerte sustinute de artisti si trupe precum Black Label Society, Ozzy Osbourne, Roger Waters, Joe Satriani, Rammstein, Slash, Mike Terrana, Deep Purple, Depeche Mode, Scorpions, Texas, Hiromi Uehara, Avishai Cohen, Metallica, Sepultura, Judas Priest, Godsmack si Down.

Expozitia "#FIND_US" de la ArCuB Gabroveni va fi deschisa pana pe 28 ianuarie si poate fi vizitata de luni pana joi, intre orele 14.00 si 22.00, si de vineri pana duminica, de la 12.00 la 22.00.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

O a treia sectiune a expozitiei, care va cuprinde 50 de fotografii cu trupa Goodbye to Gravity, din concertele sustinute de aceasta de-a lungul timpului, se va deschide pe 22 decembrie, la Casa Filipescu-Cesianu, spatiu oferit de Muzeul Municipiului Bucuresti, si va putea fi vizitata pana pe 31 ianuarie. Mai multe detalii vor fi anuntate in curand.

Pe 30 octombrie, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa cel de-al doilea album, "Mantras of War". Discul a fost produs de Alex Pascu, liderul si basistul grupului, si a fost mixat la Black Rock Studios, Santorini, de Kostas Kalimeris si masterizat de Svante Forsbäck la Chartmakers Mastering, in Finlanda.

In urma incendiului care a izbucnit in timpul concertului au murit 60 de persoane, iar alte peste 150 au fost ranite.

Expozitia #find us


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.