Deputatul PNL Ioan Oltean a declarat, miercuri, la iesirea din plenul Camerei Deputatilor, ca este pregatit pentru arestul preventiv, in cazul in care colegii sai vor incuviinta cererea DNA de arestare preventiva, precizand ca are "bagajul" facut si ca nu mai are "nicio speranta, decat acolo sus".

Dupa ce si-a incheiat discursul din plenul Camerei Deputatilor, care decide asupra incuviintarii arestarii sale preventive in dosarul despagubirilor ilegale, le-a raspuns jurnalistilor ca nu mai are "nicio speranta". "Acolo sus sunt sperante, in rest, in alta parte, nicaieri", a precizat Oltean referindu-se la votul pe care crede ca il vor da miercuri deputatii.

Pe de alta parte, insa, Oltean a mai declarat ca nu ii este "teama" de ceea ce se va intampla. "Nu mi-e teama. V-am spus ca sunt pregatit pentru orice", a precizat liberalul. Mai mult, el le-a spus jurnalistilor ca are "bagajul" pregatit in cazul in care parlamentarii vor incuviinta cererea DNA de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.