Cantaretul, membru al grupului One Direction, este autorul celui mai popular mesaj publicat pe Twitter in 2015, prin care starul britanic a dorit sa ii linisteasca pe fanii formatiei sale, dupa plecarea din grup a lui Zayn Malik, informeaza contactmusic.com.

Managerii Twitter au publicat statisticile pe 2015 si au confirmat faptul ca mesajul pe care Harry Styles l-a scris pe aceasta platforma de microblogging, pe 26 martie, este cel mai popular din acest an, fiind redistribuit de peste 700.000 de ori.

Harry Styles a publicat mesajul respectiv - "Toata dragostea mea, ca de obicei. H." - la doar 24 de ore dupa ce Zayn Malik a anuntat ca a parasit grupul One Direction.

Surprinzatoarea plecare a lui Zayn Malik s-a produs la doar sase zile dupa ce tanarul cantaret britanic i-a socat pe fanii devotati grupului One Direction prin decizia sa de a se retrage din turneul mondial al trupei, scrie MEDIAFAX.

Cifrele oficiale publicate de Twitter au confirmat, de asemenea, faptul ca artista americana Katy Perry si-a mentinut titlul de "cea mai populara persoana" de pe aceasta retea de socializare, deoarece are peste 78 de milioane de admiratori ("followers"). Pe locurile urmatoare se afla cantaretul canadian Justin Bieber, cu 70 milioane de admiratori, si cantareata Taylor Swift, cu 66,7 milioane de admiratori.

Taylor Swift l-a depasit la limita pe presedintele american Barack Obama, clasat pe locul al patrulea, cu 66,5 milioane de admiratori. O alta vedeta pop, Rihanna, ocupa locul al cincilea, cu 53,1 milioane de admiratori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.