Pentru ca ne aflam in luna surprizelor si au inceput deja targurile de cadouri tematice, cu tot felul de reduceri pentru diverse lucruri, va prezentam cateva recomandari cu ce ati putea cumpara pentru cei dragi in aceasta perioada.


  • Elefant.ro ofera reduceri de pana la -81% la cateva dintre cele mai importante carti ale lumii, pana la -85% pentru cele mai bune carti ale anului 2015, iar cartile pentru adolescenti, atlasele si enciclopediile pentru cei mici sunt reduse cu pana la -60%.

  • Libris.ro pune la dispozitia celor care iubesc cartile cele mai bune preturi pentru volume de colectie.

  • Targul de Craciun Nemira a dat startul cu reduceri de pana la -55% pentru pachete, colectii, carti sau ebooks ce ar putea constitui darul perfect, cu prilejul sarbatorilor.

  • Okian.ro, una dinre cele mai mari librarii online din Romania, isi asteapta clientii in acest sezon discount-uri de pana la 50% la unele dintre cele mai cautate titluri ale momentului.
  • Daca va ganditi sa achizitionati carti de dezvoltare personala, motivationale, biografii, carti pentru minte si trup sau doar fictiune, books-express.ro a pregatit reduceri de pana la 50% pentru o gama variata de carti.

  • Litera.ro este gata pentru sarbatorile de iarna cu povesti de toate felurile si reduceri de pana la -50%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.