Afla cum va fi starea vremii luni si marti.

  • Luni
In zonele joase din vestul, nord-vestul si centrul tarii vremea va fi in general inchisa, cu nebulozitate joasa si ceata persistente in mare parte a intervalului, asociate izolat cu burnita. In orele diminetilor vor fi conditii de polei. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar norii stratiformi si ceata vor aparea local dimineata si noaptea.
Vantul va fi in general moderat la munte si va sufla slab in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1...2 grade in zonele cu ceata persistenta din Transilvania si 15...16 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 4...5 grade pe litoral.

In Capitala

Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata in orele diminetii, dar mai ales noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima, mai ridicata decat cea climatologic specifica datei, va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 0...1 grad.

  • Marti
Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in zonele joase de relief, unde local, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita. Izolat, in special in centru, vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -7 grade.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.