Cei trei patroni ai clubului Colectiv raman in arest pentru inca 30 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, miercuri, contestatia procurorilor PICCJ impotriva deciziei din 27 noiembrie a Judecatoriei Sectorului 4, prin care s-a dispus ca administratorii sa fie cercetati in arest la domiciliu.

Instanta a admis contestatia procurorilor, a desfiintat decizia din 27 noiembrie a Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti si a dispus prelungirea masurii de arest preventiv in cazul celor trei patroni ai Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, pentru inca 30 de zile.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva.

Judecatoria Sectorului 4 a respins, vineri, cererea procurorilor Parchetului instantei supreme de prelungire a arestului preventiv pentru Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, patronii clubului Colectiv, acuzati de ucidere din culpa in urma incendiului din 30 octombrie care a cauzat moartea a 60 de persoane. Insa, procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au contestat decizia instantei, scrie mediafax.

Cei trei patroni ai Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, sunt arestati preventiv din 3 noiembrie, fiind acuzati de ucidere din culpa in cazul incendiului din 30 octombrie din clubul din Capitala, intr-un dosar instrumentat de PICCJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.