Sandra, care a sustinut marti seara un concert in Suceava, a cazut dupa ce s-a impiedicat de aeroterma care era pe scena din centrul orasului, dar s-a ridicat imediat si a continuat sa cante, multi dintre spectatori crezand ca aceasta miscare a facut parte din coregrafia sa.

Sandra a sustinut un recital, marti seara, pe scena amplasata in centrul orasului, dupa formatiile Hara si Saragossa Band in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

Din cauza ca temperatura aerului era scazuta, pe scena a fost amplasata o aeroterma puternica, iar la un moment dat, in timpul concertului, artista a facut semn celor din staff-ul tehnic sa mute aeroterma mai in spate pentru a avea loc pentru coregrafie.

Tehnicianul respectiv a crezut insa ca solista cere ca aeroterma sa fie adusa mai in fata pentru ca era foarte frig, iar in timp ce dansa, Sandra s-a impiedicat de aeroterma si a cazut. Aceasta s-a ridicat imediat si a continuat sa cante. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, care se afla in fata scenei in public a scris pe pagina sa de socializare ca a "incremenit" cand a vazut incidentul, dar a fost usurat cand a constatat ca artista si-a continuat spectacolul, scrie MEDIAFAX.

"Am cam incremenit, eram in public la cativa pasi si m-am gandit la ce e mai rau, Slava Domnului Sandra s-a ridicat surprinzator de repede si a tratat incidentul ca o mare diva, razand si continuand show-ul", a scris Nechifor.

El a mentionat ca dupa spectacol a petrecut mai mult timp cu Sandra la povesti si fotografii si s-au amuzat de incidentul de pe scena, care, pana la urma, este publicitate gratuita.

"Azi am vazut si eu filmarea, se vede perfect si Bucovina. Si ca sa facem haz de necaz, la final, iata un slogan puternic: «Bucovina te da pe spate!»", a mai scris Nechifor. Sandra Ann Lauer s-a nascut in Germania, pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost "Maria Magdalena", in anul 1985. De asemenea, ea a facut parte din proiectul Enigma al fostului sau sot, Michael Cretu.

Citeste si:
Maspex Romania prin brandul Bucovina a desfășurat cea de-a patra...
Maspex Romania prin brandul...

Cel mai recent album al sau este "Stay in Touch", lansat in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.