Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la sediul Primariei Resita, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2014-2015, surse din randul anchetatorilor spunand ca este vizat si primarul Mihai Stepanescu (PSD), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Timisoara fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

Astfel, joi, au loc perchezitii la cinci adrese din Timisoara si Resita, din care una la sediul unei institutii publice, iar restul la locuintele unor persoane. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Serviciului Roman de Informatii, scrie MEDIAFAX.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca in acest caz este vizat si primarul din Resita, Mihai Stepanescu, aflat la al doilea mandat din partea PSD. De altfel, procurorii au descins in biroul edilului de la sediul primariei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.