MAE a anuntat sambata ca doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris, informatia fiind confirmata de autoritatile franceze.

[Update]

MAE a informat ca Ambasada Romaniei la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

Pana la aceasta ora, "la nivelul Ministerului de Externe nu exista alte semnalari de cazuri de cetateni romani care ar fi putut fi raniti sau decedati in atacurile de la Paris. MAE mentine permanent legatura cu autoritatile franceze competente".



De asemenea, MAE a precizat ca un cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei, persoana in cauza primind ingrijiri la un spital din Paris si fiind externata in cursul diminetii.

MAE spune ca depune in continuare toate eforturile pentru a verifica daca printre victimele atacurilor din Franta se afla si alti cetateni romani.

Autoritatile franceze au centralizat 128 de morti in urma atentatelor comise vineri seara la Paris, conform unui bilant provizoriu, care precizeaza ca 200 de persoane sunt ranite, 99 fiind in stare critica. Cifrele bilantului atentatelor din Franta variaza intre 128 si 153 de morti, conform diverselor surse. Un oficial de la Primaria Parisului a anuntat in cursul noptii 140 de morti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.