17 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o cisterna a lovit un tramvai in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, accidentul a avut loc in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, dupa ce soferul unei cisterne a facut o manevra de intoarcere fara sa se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

"Soferul in varsta de 40 de ani al unei autocisterne a facut o manevra de intoarcere pe strada din fata Spitalului de Copii, fara sa se asigure, masina intrand in coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, inspre Gara de Nord. In urma accidentului, mai multi pasageri din tramvai au fost transportati la spital sau au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului", a declarat Mirela Draghicioiu, potrivit mediafax.

Politistii de la fata locului spun ca in accident au fost ranite usor 17 persoane, printre care si vatmanul tramvaiului.

Draghicioiu a mai afirmat ca atat soferul cisternei, cat si vatmanul tramvaiului au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.