Sase persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt in continuare internate in Spitalul Floreasca, toate fiind in stare foarte grava, la Terapie Intensiva, a declarat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.

"In total, au ramas internati la noi, pe sectia de Terapie Intensiva, sase pacienti in stare foarte grava", a spus dr. Raluca Moldoveanu.

Reprezentantul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala a precizat ca deocamdata nu se stie daca dintre cei sase raniti va mai fi transferat cineva in strainatate.

Printre cei zece pacienti transferati duminica la spitale din Marea Britanie este si Cristian Daniel Mitroi, care dupa incendiul din Clubul Colectiv a fost internat la Spitalul Floreasca. Tot de la Spitalul Floreasca a fost transferat, duminica, intr-un spital din Israel, Catalin Mircea Ilnitchi.

In urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, au decedat 46 de persoane si alte aproximativ 150 au fost ranite si internate in spitale din Capitala, scrie MEDIAFAX.

Luni, in spitalele din Capitala mai sunt internate 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizati.

Dintre pacientii internati in spitale din Capitala, 35 au fost transportati spre unitati sanitare din strainatate, insa patru au decedat. Ultima care a decedat, luni, la o clinica din Israel, este jurnalista si fotografa Teodora Maftei, care fusese transferata saptamana trecuta, la o clinica din Israel. Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache a murit duminica seara, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum. Alti doi raniti au decedat sambata, dupa ce au ajuns in Olanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.