Cateva mii de persoane s-au strans din nou in Piata Universtitatii, vineri seara, la o saptamana de la incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia si-au pierdut viata 32 de persoane, iar alte aproximativ 200 au fost ranite.

Update

Mai multe persoane s-au adresat multimii de pe o scena improvizata. Unul dintre cei care au vorbit a propus sa se scrie "Proclamatia de la Universitate".

Unul dintre protestatari are o pancarta pe care scrie "Iohannis demisia", iar un altul "Iohannis vino in piata, daca faci fata". Se striga: "Romania, Romania" sau Veniti cu totii si striga tare ca Romania nu e de vanzare".



Cateva sute de persoane s-au strans din nou in Piata Universtitatii, vineri seara, la o saptamana de la incendiul din Clubul Colectiv.

La ora transmiterii acestei stiri, in Piata Universitatii sunt cateva sute de persoane, atat in zona fantanii, cat si la Teatrul National. Oamenii agita steaguri si au pancarte cu mesaje precum: "Generatia care nu tace", "Justitie, nu minciuna", "Pana ieri popor naiv, astazi suntem Colectiv".

In urma consultarilor de vineri cu societatea civila, presedintele Klaus Iohannis a spus ca va merge si el printre manifestantii din Piata Universitatii, dar nu va anunta nici ora, nici ziua, pentru ca nu vrea sa faca din discutiile cu oamenii din strada un eveniment media. El a mai afirmat ca vrea sa vada ce spun oamenii simpli si ce asteptari au de la presedinte, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.