Clubul Kulturhaus Bukarest a anuntat ca isi suspenda toate activitatile comerciale pentru o perioada de timp, reprezentantii acestuia precizand ca prioritatea lor este siguranta oamenilor si, in acest sens, vor lucra "cu discernamant si organizat" pentru cresterea sigurantei persoanelor.

"Spatiul nostru are structura de rezistenta in proportia cea mai mare executata din beton armat, cu bolti de caramizi si grinzi de fier. Kulturhaus Bukarest are mai multe iesiri de urgenta in caz de pericol, semnalizate clar prin luminoblocuri sau semnalizatoare luminate. De asemenea, spatiul este prevazut cu stingatoare, hidranti interiori si exteriori", potrivit unui anunt al reprezentantilor Kulturhaus Bukarest, publicat pe contul de Facebook al clubului.

Acestia spun ca prioritatea lor este siguranta oamenilor care calca pragul clubului Kulturhaus.

"In urma evenimentului tragic de la clubul Colectiv in care ne-am pierdut prieteni buni, iar altii se zbat intre viata si moarte, am decis sa sistam orice activitate comerciala, iar, in timp ce suntem alaturi de ei, de prietenii si de familiile lor, vom lucra cu discernamant si organizat pentru cresterea sigurantei in club", mai spun reprezentantii Kulturhaus.

Acestia precizeaza ca spatiul Kulturhaus nu se inchide, ci "doar ia o pauza pentru finalizarea expertizelor PSI si a tuturor lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia", scrie MEDIAFAX.

"In zilele imediat urmatoare, vom da drumul unei campanii de instiintare a publicului nostru. Masurile luate de noi pentru cei care vin la evenimentele noastre au ca principal scop prevenirea oricarui risc astfel incat publicul care vine in Kulturhaus sa constientizeze ca va fi mereu in siguranta", mai afirma reprezentantii Kulturhaus.

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului izbucnit vineri seara in clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 32. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, peste 50 fiind in stare critica sau grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.