Trei membri ai unei familii au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament de pe bulevardul Tomis din Constanta, barbatul fiind spanzurat, iar sotia sa si copilul de aproximativ 10 ani fiind gasiti pe un pat, acoperiti cu o patura.
Pompierii constanteni au fost solicitati sa intervina, miercuri, la un apartament situat intr-un bloc de pe bulevardul Tomis din Constanta, de catre vecinii care au simtit miros puternic venind dinspre locuinta.

Astfel, pompierii au spart usa de la intrare si i-au gasit pe toti cei trei membri ai familiei morti. Barbatul era spanzurat, iar sotia sa si copilul acestora, un baiat in varsta de aproximativ 10 ani, erau intinsi in pat, acoperiti cu o patura. Acolo au ajuns si mai multe echipaje de Politie, primele indicii aratand ca cei trei sunt morti de mai multe zile. Trupurile urmeaza sa fie transportate la morga pentru necropsie, medicii legisti umand sa stabileasca atat cauzele deceselor, cat si cand s-au produs acestea, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.