Traian Basescu spune ca, "daca se respecta angajamentele publice, viitorul prim-ministru este Catalin Predoiu", adaugand ca nu crede ca se poate face "o tinta anticoruptie" din Predoiu, fost ministru al Justitiei.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Digi24, ca schimbarea clasei politice se poate face la alegerile legislative din 2016.

"Pana atunci insa va trebui pus un guvern, care va trebui sa raspunda exigentelor de corectitudine pe care le cere populatia, lucru care mie nu mi-a reusit intotdeauna, poate ii reuseste domnului Iohannis, orice nou presedinte poate veni cu solutii mai bune si cred ca, daca se respecta angajamentele publice, viitorul prim-ministru este Catalin Predoiu", a afirmat Traian Basescu. El a adaugat ca nu crede ca se poate face "o tinta anticoruptie" din Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei.

"N-as putea spune ca e perfect, desi nu vad unde poate fi agatat in mod serios Catalin Predoiu din acest punct de vedere", a adaugat Basescu. Anterior, fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe Facebook, demisia lui Victor Ponta din functia de premier, spunand ca "a facut ce trebuia sa faca".

"Victor Ponta a facut ce trebuia sa faca. Multumesc!", a comentat Traian Basescu, a carui zi de nastere este miercuri, implinind 64 de ani.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune mandatul si ca spera ca demisia Guvernului sau satisface cerintele oamenilor care au fost in strada, adaugand ca este nevoie de solutii rationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.