Gabriel Oprea spune ca marti seara, la ora 23.00, a avut o discutie cu premierul Victor Ponta si impreuna au decis sa asculte ”glasul strazii”, spunand ca ”cea mai buna si cea mai normala” decizie a fost depunerea mandatului Guvernului.

”UNPR si eu ne-am tinut cuvantul, am sprinit Guvernul din care am facut parte, asa cum ne-am tinut de cuvant fata de presedintele Klaus Iohannis pe probleme de securitate nationala si o sa o facem si de acum incolo”, au fost primele declaratii ale lui Gabriel Oprea dupa anuntul premierul Victor Ponta de depunere a mandatului Guvernului.

Oprea a spus ca marti seara, la ora 23.00, a discutat cu Victor Ponta si au decis impreuna ca trebuie sa asculte ”glasul strazii”.

”Aseara, banuiesc ca Victor Ponta o sa va confirme, in urma tragediei din Clubul Colectiv, unde Ministerul de Interne si-a facut datoria, am vorbit cu premierul, la ora 23.00, si impreuna am decis ca trebuie sa ascultam glasul strazii si cea mai buna decizie este ca Victor Ponta sa isi depuna mandatul. Era normal si asa este corect (...) Am considerat ca este normal ca intregul guvern sa isi prezinte demisia”, a spus Oprea, scrie MEDIAFAX

Miercuri seara, peste 25.000 de bucuresteni au protestat in centrul Capitalei, cerand demisia primarului Piedone, pe care il fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat in Sectorul 4, care functiona fara autorizatii.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune mandatul si ca spera ca demisia Guvernului sau satisface cerintele oamenilor care au fost in strada, adaugand ca este nevoie de solutii rationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.