Trupa Taxi a lansat, luni, melodia "Ce faceti?", in memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia au murit 31 de persoane.

Melodia "Ce faceti?" a fost publicata, luni, pe canalul de YouTube al formatiei Taxi. Piesa nu are un videoclip dedicat, in locul acestuia fiind publicata o imagine neagra, ca doliu pentru victimele incendiului din Colectiv.

"Hei, ce faceti? De fapt, stiu, va ganditi la mine/ Stati linistiti, m-a durut cam rau, dar acum mi-e bine/ Suntem toti aici, lumea se poarta frumos, ne-au pus aripi noi/ Si totul ar fi perfect, doar ca ne e si noua dor de voi./ In rest este bine, sunt concerte rock peste tot si se aude foarte clar, se aude fiecare cuvant/ Si baietii canta foarte, foarte, foarte tare/ Pentru ca doar asa se aude mai incet raul de pe Pamant", sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

Pana in momentul difuzarii acestei stiri, melodia "Ce faceti?" are peste 5.600 de vizualizari pe YouTube, scrie MEDIAFAX.

Potrivit celui mai recent bilant al autoritatilor, in urma incendiului izbucnit vineri noapte in clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.