Toate familiile persoanelor decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv vor primi ajutoare de urgenta, in cuantum de 5.000 de lei fiecare, cu exceptia familiei Mariei Ion, care va primi 10.000 de lei, informeaza, luni, Ministerul Muncii.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice precizeaza ca, pentru a veni in sprijinul familiilor persoanelor decedate in urma tragediei de la clubul Colectiv, va acorda ajutoare de urgenta in cuantum de 5.000 lei pentru fiecare familie indoliata.

"De asemenea, in urma anchetei sociale dispuse de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, din cauza situatiei deosebite a acesteia, familia doamnei Maria Ion va primi un ajutor de urgenta in cuantum de 10.000 lei. In urma anchetei sociale, s-a decis marirea acestui cuantum de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru familia Ion", se mai arata in comunicatul transmis agentiei MEDIAFAX.

Maria Ion lucra la Colectiv ca femeie de serviciu, avand in casa cinci copii si un tata paralizat. Acestia traiesc cu chirie intr-o camera de 12 metri patrati, fara lumina, si dorm pe un singur pat si doua fotolii, primite de pomana.

In urma incendiului de vineri seara, din clubul Colectiv, au murit 31 de persoane si alte aproape 200 au fost ranite. In prezent mai sunt internate in spitalele Capitalei aproximativ 130 de persoane, dintre care peste 50 in stare critica, grava sau intubati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.