O inregistrare video din debutul concertului pe care Goodbye to Gravity l-a sustinut, vineri, in clubul Colectiv, in care membrii trupei canta piesa "The Day We Die" si in care pot fi vazute si doua artificii, de la care nu se declanseaza insa incendiul, a fost publicata, luni dimineata, pe YouTube.

Inregistrarea a fost incarcata pe canalul de YouTube Arhiva Mea si este editata, in sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei "The Day We Die" (Ziua in care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse in timpul interpretarii acesteia in concertul de vineri din clubul Colectiv.

Inregistrarea a fost realizata de Vlad Busca, reprezentant al Universal Music Romania, in timpul concertului de vineri.

"Eu am filmat live, iar inregistrarea (de pe YouTube, n.r.) este editata", a declarat Busca pentru MEDIAFAX, precizand ca a editat inregistrarea publicata pe YouTube pentru ca sunetul original din timpul concertului nu se auzea.

El a mai spus ca "The Day We Die" a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care si-a lansat, vineri seara, in clubul Colectiv, albumul "Mantras of War". De asemenea, potrivit lui Vlad Busca, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se vad in inregistrarea de pe YouTube.

El a mai spus ca incendiul a izbucnit mai tarziu, dupa aproximativ o jumatate de ora, in jurul orei 22.30. Totodata, Vlad Busca a spus ca s-a aflat in clubul Colectiv si a reusit sa iasa afara dupa ce a izbucnit incendiul. Acesta nu a facut alte declaratii referitoare la acele momente.

In urma incendiului declansat vineri seara, in clubul Colectiv, care ar fi izbucnit de la alte artificii aprinse in timpul concertului, au murit 30 de persoane, iar peste 180 au fost ranite. Un numar de 137 de raniti mai erau internati, duminica seara, in spitalele Capitalei, potrivit Ministerului Sanatatii.

In urma acestei tragedii si-au pierdut viata doi dintre membrii formatiei Goodbye to Gravity, respectiv chitaristii Vlad Telea si Mihai Alexandru. Ceilalti trei membri ai trupei sunt internati, dintre acestia, solistul Andrei Galut fiind in stare grava.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.