Patronul Clubului Expirat din Capitala, Andrei Sosa, spune ca 12 ani a pus viata a mii de oameni in pericol si ca nu isi va mai asuma vieti si va inchide localul, afirmand ca este prieten cu unul din patronii de la Colectiv, care va face puscarie, si adaugand: "Ar fi trebuit sa ma ia si pe mine".

Andrei Sosa scrie, luni dimineata, pe Facebook, ca isi cere scuze si isi asuma faptul ca, din 2003, a pus "viata a mii de oameni in pericol, weekend de weekend si cate-odata si in timpul saptamanii".

"Poate, sa-mi cumpar un G-Klasse, poate ca mai mult de atat nu m-a dus capul sa fac... Am terminat o facultate tehnica, as fi putut fi un bun inginer pentru patrie... M-am esuat in «meseria» asta de carciumar. Mi-am asumat cunoasterea in amanunt a tuturor legilor. Chiar daca eu ar fi trebuit, dupa calificarea mea, sa vad cati amperi sunt in tabloul de sigurante si daca poate sa ia foc vreun cablu. Nici macar asta n-am facut suficient de bine. Am avut destule avarii electrice in astia 14 ani. Si multe improvizatii...", scrie el, potrivit mediafax.

Patronul Clubului Expirat adauga ca, in opinia sa, localul, alaturi de Fire si Club A, este intre cele mai vechi care inca mai functioneaza in Bucuresti. "Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Stiu ca o sa faca multi ani de puscarie. Ar fi trebuit sa ma ia si pe mine. Chiar daca, pana la experienta actuala, cred ca am facut aproape tot ce ma ducea capul", afirma el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.