Intoxicatia cu monoxid de carbon, fum si gaze toxice este principala cauza a decesului victimelor incendiului de vineri noapte, din Clubul Colectiv, releva primele rezultate provizorii ale autopsiilor, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul INML

Potrivit surselor citate, toate autopsiile s-au incheiat duminica seara, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", iar concluziile provizorii au fost transmise anchetatorilor, scrie MEDIAFAX.

Conform concluziilor provizorii ale autopsiilor facute asupra cadavrelor persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul produs, vineri noapte, in clubul bucurestean Colectiv, principala cauza a decesului ar fi intoxicatia cu fum, monoxid de carbon si gaze toxice.

Raportul final al autopsiilor implica insa mai multe analize al caror rezultat poate dura si pana la doua saptamani, urmand sa fie efectuate mai multe investigatii, intre care si analize toxicologice pentru a se stabili exact ce substante sau ce grup de substante au provocat decesul victimelor, au mai precizat sursele citate.

Potrivit ultimului bilant, in incendiul de vineri noapte au murit 30 de persoane, ultima - o tanara de 26 de ani - in cursul serii de duminica, la Spitalul Bagdasar - Arseni. Alte aproximativ 140 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava.

Numarul deceselor victimelor ranite grav in incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, precizand ca aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.