Un numar de 140 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internati, duminica la pranz, in spitalele Capitalei, intre ei fiind unul singur inca neidentificat, la Spitalul de Arsi, informeaza Ministerul Sanatatii.
Spitalele Capitalei aveau, duminica la pranz, internati 140 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv si doar o singura victima neidentificata, potrivit datelor Ministerului Sanatatii, unde acesti pacienti figureaza cu nume si prenume, scrie MEDIAFAX.

Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) sunt 24 de pacienti, la Floreasca- 15, La Spitalul de Arsi - 27, la Bagdasar Arseni - 22, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" -cinci, Spitalul "Sf Ioan" -8, Spitalul Elias - 15, Spitalul Militar - 11, Spitalul "Sf. Pantelimon" - cinci, Spitalul Gerota -trei si la Spitalul SRI - cinci. Potrivit ministrului Sanatatii, 80 - 90 de pacienti sunt in stare critica si foarte grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.