Circulatia pe linia tramvaiului 41 din Capitala este blocata, in ambele sensuri, in urma unui accident care a avut loc joi, dimineata, la intersectia strazii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, un camion fiind lovit de un tramvai.

Update:

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a introdus o linie naveta de autobuze, 641, pentru a prelua calatorii de pe linia tramvaiului 41, blocata de dimineata de un camion rasturnat in urma unui accident, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii RATB.

Mai multe autobuze 641 au plecat deja dinspre Ghencea si dinspre Piata Presei Libere pentru a asigura circulatia pe linia tramvaiului 41, a spus Constantin Tobescu, reprezentantul RATB.


Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei, soferul camionului a incercat sa intoarca, la intersectia strazii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, fiind lovit de un tramvai al liniei 41, care circula pe sensul spre Arcul de Triumf.

In urma impactului, camionul s-a rasturnat, iar parbrizul tramvaiului si geamurile de la prima usa au fost sparte, scrie MEDIAFAX.
Vatmanul si soferul camionului au fost dusi la Spitalul Elias, pentru investigatii medicale. Calatorii din tramvai nu au suferit rani grave, insa circulatia pe linia tramvaiului 41 a fost blocata, in ambele sensuri, a precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.