Primele impresii ale oamenilor asupra celor care ii privesc pentru prima data se formeaza in doar cateva secunde, insa pot dicta parcursul unei relatii pentru o foarte lunga perioada de timp.

Daca stii care sunt aspectele care ii determina pe ceilalti sa-si faca o buna impresie despre tine, poti deveni un adevarat maestru al primelor intalniri, indiferent daca vorbim despre cele de afaceri sau despre o viitoare relatie amoroasa.

Ce observa femeile in primele secunde

Conform specialistului Gordon Patzer, autor al cartii „Looks: Why they Matter More Than You Ever Imagined”, femeile observa, in primele secunde ale unei intalniri cu un barbat, doar detalii legate de aspectul fizic.

Atunci cand un barbat esueaza in a impresiona o femeie in primele minute de cand s-au cunoscut, persoana de sex feminin va evita, pe viitor, o relatie apropiata cu acesta.

Care sunt cele 6 lucruri pe care femeile le observa imediat

1. Statura

Inaltimea si greutatea sunt, in mod evident, primele aspecte pe care o femeie le observa la un barbat. „Prea mult sau prea putin din ambele il face pe barbat, in cateva secunde, sa para neatragator si inchide usa unei viitoare apropieri, inainte ca alte detalii sa devina vizibile”, considera Gordon Patzer, conform publicatiei The Times of India. Insa nu te speria: toleranta femeilor la acest aspect depinde foarte mult de satisfactia lor cu privire la propria greutate si inaltime.

2. Atractivitatea fizica

Frumusetea interioara a barbatului este un aspect greu de ignorat pentru o femeie, dar este descoperita odata cu trecerea timpului. Mai importanta este atractivitatea fizica. Aceasta nu se bazeaza doar pe mostenirea ta genetica, ci mai ales pe tunsoare, haine, ingrijire si igiena de baza. Un barbat ingrijit este un barbat care face o prima impresie foarte buna asupra femeilor. Daca vrei sa fii un astfel de barbat, nu trebuie sa mergi zilnic la frizer, ci poti sa-ti ingrijesti singur parul si barba pana la cele mai mici detalii, daca ai un aparat de tuns al carui cap se roteste la 180 de grade. Astfel de aparate sunt foarte practice, dupa cum vedem pe philips.ro.

3. Zambetul

Dupa ce femeile ti-au analizat statura, greutatea si modul in care te ingrijesti, ele se vor uita la zambetul tau. Capacitatea barbatului de a zambi in primele minute ale unei intalniri transmite un semnal de bun-venit si de lipsa a ostilitatii din partea sa. Exista, insa, un lucru de care trebuie sa tii cont: dantura ta trebuie sa fie bine ingrijita si niciodata nu este prea tarziu pentru a te programa la medicul dentist.

4. Simtul umorului

Simtul umorului reprezinta un alt pretext pentru a-ti expune dantura impecabila! Femeile adora barbatii care spun glume fine si neinvazive. Daca ai facut o femeie sa rada cu sinceritate la glumele tale, ai cucerit-o in proportie de 70%, indiferent daca te afli la o intalnire de afaceri sau la o intalnire amoroasa. Trebuie sa stii, insa, ca daca memorezi 100 de bancuri bune nu devii un om cu simtul umorului. Acesta reprezinta abilitatea de a spune ceva amuzant la timpul potrivit, in contextul potrivit si oamenilor potriviti, conform elitedaily.com.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

5. Increderea in sine

Barbatii increzatori sunt atractivi. „Femeilor le plac barbatii directi. Atunci cand ei ofera directie si claritate, ele devin relaxate. Daca nu poate avea incredere in actiunile lui, se calca unul pe altul pe degetele de la picioare”, considera detinatorul unui centru de consiliere psihologica din Chicago, David Klow, conform publicatiei dedicate barbatilor askmen.com.

6. Coversatia

Barbatii si-au construit, de-a lungul istoriei, reputatia de a fi puternici si tacuti. Astfel, femeile nu se asteapta ca tu sa vorbesti „ca o moara stricata”. Tot ce trebuie sa faci este sa reusesti sa-i atragi atentia. S-a demonstrat stiintific ca o femeie, cu cat cunoaste mai bine un barbat, cu atat il considera mai atragator din punct de vedere fizic. Tinand cont de faptul ca femeile isi doresc mereu o conversatie placuta, fii tu insuti!

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.