Radu Beligan care, din 2013, detine recordul de a fi cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru, revine la Timisoara cu spectacolul "Egoistul", reprezentatia urmand sa aiba loc in 9 noiembrie.

"Maestrul Radu Beligan, artistul care, din 2013, detine recordul de a fi cel mai longeviv actor in activitate inca pe scena unui teatru, atestat de Guinness World Records, revine la Timisoara cu un spectacol de colectie: «Egoistul»", se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de organizatorii evenimentului, scrie MEDIAFAX.

Reprezentatia va avea loc in 9 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

"Egoistul" este un spectacol in care Radu Beligan poate fi revazut nu numai ca interpret al rolului principal, dar si ca regizor.

"Sub bagheta sa prinde viata casa de sfarsit de secol XX a unui celebru dramaturg, prin care se perinda toti apropiatii acestuia pentru a obtine mult ravnitele autografe, pe cecuri de 20 de mii de franci. Cu replici de un firesc fermecator se construieste o poveste comica, presarata cu panseuri spirituale care, pana la final, contureaza fidel destinul si filosofia de viata ale unui om care a trait daruindu-se generos unei lumi prea putin dispusa sa-l inteleaga", se arata in comunicat.

"Egoistul" este ultima piesa a lui Jean Anouilh, scrisa in 1981, fiind un fel de piesa testament.

Biletele pentru unica reprezentatie a spectacolului in acest an la Timisoara costa, in functie de loc, 80 de lei, 100 de lei sau 120 de lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.