Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.
  • Luni
Valorile termice se for mentine in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari, ziua in regiunile nordice, estice si partial in cele centrale, iar noaptea in sud, sud-est si in centru. Vantul va suflat slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in cursul zilei in jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane, iar noaptea pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa intre 11 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei, si 19 grade, izolat in Oltenia, iar cele minime intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.

  • Marti
Vremea se va raci usor, temperaturile situandu-se sub media normala a acestei perioade, in partea de sud a tarii, unde cerul va fi temporar noros, iar conditiile de ploaie reduse. In restul teritoriului, valorile termice se vor incadra in jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe elitoral si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -6 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.