Cea de-a XX-a editie a Targului de carte Kilipirim va avea loc intre 28 octombrie si 1 noiembrie, intre orele 10.00 si 21.30, la Unirea Shopping Center din Bucuresti.

Saptamana viitoare, in Capitala, debuteaza o noua editie a targului de carte cu discount Kilipirim. Evenimentul va avea loc din nou la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi, in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, zilnic intre 10.00 si 21.30, intrarea fiind libera, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Va asteptam, cu mic, cu mare, la editia din aceasta toamna a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount, sa descoperiti ofertele expozantilor. Nu conteaza din ce directie veniti inspre noi, suntem aproape: Unirea este locul unde au statii nu mai putin de 30 de linii RATB si zona de intersectie METROREX. Inca o data, dorim sa le multumim prietenilor nostri fideli, expozanti si cititori, pentru ca ne sunt alaturi inca din 1994, cand a fost creat conceptul evenimentului", a declarat Louisa Udrescu, organizator.

Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de lectura din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta unora dintre cele mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All sunt doar o parte dintre editurile ale caror oferte pot fi regasite la Kilipirim. Sute de titluri la standul fiecarui expozant si reduceri substantiale de preturi, de pana la 90%.

De asemenea, vor participa colectionari cu produse de colectie si negustori de antichitati care expun la Kilipirim obiecte cu povesti fascinante - preturile depind de abilitatile de negociere ale fiecaruia.

In paralel, se va desfasura Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice si pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Citeste si:
Andreea Tonciu, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă a...
Andreea Tonciu, reacție...

Lansat in acest format in 2005, Kilipirim, ajuns la cea de a XX-a editie, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din Capitala, fiind nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.

Mai multe informatii se gasesc pe pagina de Facebook a Kilipirim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.