Un barbat de 63 de ani din Todiresti, judetul Vaslui, a murit strivit de un autoturism care a cazut din cupa unui utilaj al Primariei din localitate, in timp ce asista la ridicarea masinii respective, avariate in urma unui accident rutier, soferul utilajului fiind cercetat pentru ucidere din culpa.

Potrivit cercetarilor facute de politistii vasluieni, accidentul a avut loc, miercuri, in curtea unui magazin din localitatea Todiresti, dupa ce chinga cu care se incerca ancorarea unui autoturism in cupa utilajului de ridicat s-a rupt, iar masina a cazut peste un barbat de 63 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Barbatul asista la ridicarea autoturismului care fusese avariat intr-un accident rutier, pentru a fi transportat la un centru de dezmembrari.

La un moment dat, in timp ce soferul utilajului, angajat al Primariei Todiresti, strangea cu un crichet chinga cu care se incerca asigurarea autoturismului pe cupa utilajului, banda metalica a cedat, iar masina s-a prabusit peste barbatul de 63 de ani.

"Soferul utilajului a ridicat imediat autoturismul de pe victima si apoi a solicitat interventia unei ambulante. Echipajul medical deplasat la caz a constatat decesul barbatului de 63 de ani", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii au intocmit dosar penal pe numele soferului utilajului, un barbat de 50 de ani, pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.