Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Bonurile in valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au iesit castigatoare la extragerea de duminica a Loteriei bonurile fiscale.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata la o data ulterior anuntata o noua extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de castigatori. Extragerea a vizat bonurile emise in luna septembrie.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala, scrie MEDIAFAX.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.