Trenurile au intarzieri la sosirea in Gara de Nord sau la plecare, din cauza unor defectiuni electrice aparute la sistemul de dirijare a traficului, in prezent circulatia garniturilor fiind asigurata prin procedura "cale libera" sau pe baza de ordin de circulatie, informeaza CFR SA.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA informeaza ca trenurile care intra si pleaca in si din Gara de Nord au intarzieri la sosire si indrumare, dupa ce au aparut deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului.

"Echipele de interventie feroviare sunt pe teren si desfasoara deja lucrari pentru remedierea defectiunilor survenite la instalatiile de dirijare a traficului. La ora actuala, la intrare in Bucuresti Nord, se asigura circulatia trenurilor fie prin procedura cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale pe toate sectiunile afectate, fie pe baza de ordin de circulatie", se arata in comunicatul transmis agentiei MEDIAFAX.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament si dau asigurari ca toate masurile operative intreprinse au ca principal scop derularea circulatiei in conditii de siguranta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.