Femeia care si-a aruncat copilul de cinci ani de la etajul opt al unui bloc din Capitala, apoi s-a aruncat si ea de la etaj era avocat in Baroul Bucuresti.

Sursele citate au precizat ca femeia, Eugenia Constantin, in varsta de 35 de ani, era avocat in Baroul Bucuresti si avea biroul in apartamentul in care locuia impreuna cu mama sa si cu fiul sau in varsta de cinci ani si de la balconul caruia s-a aruncat.

Conform anchetatorilor, femeia suferea de depresie de mai multa vreme, ca urmare a unor certuri cu mama sa, care ar fi refuzat sa-l accepte pe tatal copilului. De altfel, ea s-ar fi aflat sub tratament pentru depresie.

Politistii au fost sesizati, prin numarul de urgenta 112, de o persoana care trecea prin acea zona si a spus ca langa un bloc sunt o femeie si copilul ei, ambii fiind decedati.

Anchetatorii au stabilit ca este vorba despre o femeie de 35 de ani si de baiatul acesteia, in varsta de cinci ani, care locuiau intr-un apartament din acel bloc. Surse din randul anchetatorilor au precizat ca femeia ar fi fost intr-o stare de depresie, dupa o cearta in familie.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o ancheta coordonata de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, in conditiile in care incadrarea faptei este crima, urmata de sinucidere. La Politia Capitalei urmeaza sa fie audiate persoane care pot da detalii privind imprejurarile in care s-a produs incidentul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.