Seful reprezentantei Tulcea a Registrului Auto Roman (RAR), Doru Manole, a fost retinut de procurorii DNA Constanta, pentru patru infractiuni de luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea bani de la o persoana pentru a urgenta efectuarea verificarii tehnice periodice.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada 10 septembrie - 7 octombrie, Doru Manole, in calitate de sef al reprezentantei RAR Tulcea, a primit de la patru persoane suma totala de 750 de lei pentru a urgenta efectuarea verificarii tehnice periodice si eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fara a exista programare prealabila in acest sens, scrie MEDIAFAX.

”Miercuri, procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii flagrante, asupra inculpatului Doru Manole fiind gasita suma de 200 de lei”, se precizeaza in comunicatul DNA.

Procurorii anticoruptie constanteni au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Manole, pentru patru infractiuni de luare de mita.

Doru Manole, care este si avocat la Baroul Tulcea, va fi prezentat, joi, Curtii de Apel Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.