Metroul va avea program prelungit joi, cand se disputa partida Romania - Finlanda, pe Arena Nationala, ultimele trenuri plecand de la statiile capat de magistrala la ora 00.45.

Potrivit Metrorex, trenurile de metrou vor circula joi dupa un program prelungit cu doua ore, la un interval de aproximativ 10 - 12 minute.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00.45, pe liniile M1 (Dristor - Pantelimon), M2 (Pipera - Berceni), M3 (Preciziei - Anghel Saligny) si M4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu).

Partida Romania - Finlanda, din penultima etapa a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.30, doar pe baza de bilete sau invitatii.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor care vor fi prezenti la partida Romania - Finlanda, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.