Avocata Paula Iacob a murit, miercuri, la varsta de 83 de ani, dupa o perioada mai lunga de spitalizare, in urma unor suferinte mai vechi.

Decesul avocatei Paula Iacob a fost confirmat, pentru presa tabloida, si de fiica acesteia.

"Din pacate, este adevarat. S-a stins azi noapte. Eu acum trebuie sa ma ocup de formalitatile care insotesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, imi cer scuze ca nu pot sa vorbesc, dar este prea greu", a declarat fiica Paulei Iacob, Ruxandra, conform presei tabloide.

Marius Marinescu a confirmat ca Paula Iacob a murit, marti, la locuinta ei, scrie MEDIAFAX.

"Am ramas inmarmurit cand am auzit vestea. Nu-mi vine sa cred ca vorbesc la trecut de doamna Iacob. Ne cunosteam de-o viata. Nimeni nu poate sa aiba un cuvand rau despre doamna Iacob, toata lumea a iubit-o. S-a incheiat o epoca. De multe ori vorbeam cu doamna Iacob si spuneam ca Regina Maria este regina celor raniti, despre doamna Iacob pot sa spun ca era regina avocaturii romanesti. Avea o vorba buna pentru toti oamenii necajiti", a spus Marius Marinescu, la Romania TV.

Paula Iacob a fost internata, la sfarsitul lunii august, la Spitalul de Urgenta Floreasca, ea avand suferinte mai vechi cardiace si pulmonare, precum si diabet. Initial s-a suspectat ca aceasta ar fi facut si un accident vascular cerebral, insa diagnosticul nu a fost confirmat, au declarat pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Ulterior, avocata a fost transferata la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, fiind internata, o perioada, la Sectia Cardiologie. La sfarsitul anului trecut, Paula Iacob a cazut pe strada si a suferit o fractura de sold, avand nevoie de doua interventii chirurgicale.

Paula Iacob a devenit cunoscuta in Romania dupa Revolutia din 1989, cand a devenit avocata lui Nicu Ceausescu. De asemenea, ea a fost si avocata lui Gigi Becali, dar s-a implicat si in actiunile organizatiilor pentru drepturile animalelor.

Citeste si:
Amber Heard nu are bani să îi plătească despăgubirile lui Johnny Depp
Amber Heard nu are bani să îi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.