Afla ce temperaturi ne asteapta sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi frumoasa si va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 16 grade pe litoral. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat se va forma ceata.
  • Duminica
Vremea se va mentine predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, ziua, la munte, iar spre sfarsitul intervalului in regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime intre 4 si 16 grade. Dimineata si noaptea, izolat, in zonele joase de relief se va forma ceata, posibil asociata cu burnita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.