Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, luni dimineata, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN 1, intre localitatile brasovene Sercaia si Persani, traficul rutier fiind blocat timp de o ora si jumatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la ora 8.30, pe DN 1, la kilometrul 216 + 700 metri, intre localitatile Sercaia si Persani, dupa ce un tanar de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Brasov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului intr-o curba, carosabilul fiind umed, si masina s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus.

In urma impactului, soferul de 27 de ani si pasagerul din dreapta sa, in varsta de 28 de ani, au murit pe loc. De asemenea, sapte persoane din autobuz au fost ranite usor, trei primind ingrijiri la fata locului, iar patru fiind transportate la spital, potrivit sursei citate.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei de la SMURD si doua ambulante. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, in autobuz se aflau 54 de calatori, iar cativa dintre acestia au fost raniti usor, suferind excoriatii si traumatisme minore.

Circulatia in zona a fost blocata pana in jurul orei 10.00, traficul rutier fiind deviat pe rute alternative, DN 73A Sercaia - Sinca Veche si DJ 104A Sinca Veche - Persani, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.