Tribunalul Bucuresti a decis ca Sorin Oprescu sa ramana dupa gratii.

Cererea lui Sorin Oprescu de inlocuire a arestului preventiv, masura luata in 6 septembrie, cu controlul judiciar sau cu arestul la domiciliu a fost judecata joi, la Tribunalul Bucuresti, judecatorul care a analizat dosarul respingand vineri solicitarea primarului suspendat al Capitalei.

Decizia de la Tribunalul Bucuresti poate fi contestata de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucuresti, care va stabili definitiv daca cererea primarului suspendat va fi admisa sau respinsa.

Avocatul Alexandru Chiciu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca pentru genul de fapte de care este acuzat Oprescu, masura arestului preventiv este una severa, care ar trebui aplicata doar in cauzele care vizeaza fapte de violenta. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.