Administratia Nationala ade Meteorologie a emis o avertizare de ploi, descarcari electrice si vant puternic, de vineri pana sambata dupa-amiaza.

Avertizarea meteo de ploi este valabila in Oltenia si Banat, apoi si in Transilvania, Crisana si Maramures, iar in unele zone ar putea sa cada grindina.

Potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de vineri, ora 10.00, pana sambata, ora 15.00, vor fi perioade in care ploile se vor semnala pe arii extinse si vor fi mai insemnate cantitativ. Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in aproape toata tara, in a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata, cu precadere in Oltenia si in Banat, apoi in Transilvania, Crisana si Maramures.

"Vor fi mai ales averse, insotite, in special in dupa-amiaza zilei de vineri, de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 35 - 40 l/mp si vor fi conditii de grindina", conform informarii meteorologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.