Elevii romani au obtinut doua medalii de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, desfasurata in Brazilia, in perioada 12-20 septembrie, la care au participat 92 de elevi din 23 de tari, a anuntat, luni, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Medaliile de argint au fost cucerite de Alexandra Dima, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, si de Dan-Mircea Neagoe, clasa a X-a la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta.

Medalia de bronz a intrat in posesia lui Tudor-Cristian Cozma, elev in clasa a X-a la Colegiul National "Emil Racovita" din Iasi. Din lotul olimpic al Romaniei a facut parte si Maria Velicu, eleva in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa al MECS.

La editia a IX-a a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului (International Earth Science Olympiad - IESO), care s-a desfasurat in Pocos de Caldas - Brazilia, au participat 92 de elevi din 23 de tari, scrie MEDIAFAX. Olimpicii revin in tara luni, la ora 17.15, pe Aeroportul International "Henri Coanda", a precizat Ministerul Educatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.