Generalul Niculae Spiroiu, fost ministru al Apararii, a fost preluat de o ambulanta, marti, si dus la Spitalul Militar din Capitala dupa ce i s-a facut rau si s-a prabusit in timpul unei ceremonii organizate la Colegiul National de Aparare.

Incidentul a avut loc in timpul ceremoniei de acordare a diplomelor absolventilor Colegiului Nationale de Aparare, cand generalului Niculae Spiroiu i s-a facut rau si s-a prabusit.

Avocatul Daniel Fenechiu, care se afla la ceremonie, a spus ca generalul a intrat foarte degajat in sala de festivitati, a dat mana cu cateva persoane, a mers la catedra si a vrut sa se aseze pe scaun, in acel moment prabusindu-se.

"In momentul in care s-a asezat pe scaun a picat cu fata pe masa si a devenit inert. Au sarit oamenii, l-au luat, l-au intins pe jos. Au venit doi SPP-isti, nu stiu ce cautau acolo, probabil cu vreun demnitar, si i-au facut un masaj cardiac extrem de energic pana cand a venit ambulantal. Cand a venit ambulantaa, era semiconstient, i-au mai facut niste injectii, i-au cercetat functiile vitale, l-au pus pe targa si l-au luat", a mai aratat Fenechiu.

El a precizat ca in urma incidentului ceremonia a fost suspendata timp de aproximativ 40 de minute, dupa care a fost reluata si inmanate diplomele.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, la randul sau, pentru MEDIAFAX ca Niculae Spiroiu a fost preluat de un echipaj si dus la Spitalul Militar, dupa ce i s-a facut rau la evenimentul la care participa.

Ea a precizat ca acesta a suferit o sincopa, respectiv o usoara modificare de ritm cardiac, cu pierderea temporara a constientei, insa si-a revenit foarte repede.

Generalul Niculae Spiroiu a fost ministru al Apararii Nationale in perioada 1991-1994.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.