Doi barbati suspectati ca au comis mai multe furturi din locuinte in municipiul Calarasi au fost retinuti de politisti, ei fiind prinsi in flagrant in timp ce incercau sa intre intr-o casa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Calarasi, politistii de la Investigatii Criminale au prins in flagrant, in noaptea de vineri spre sambata, doi barbati care incercau sa sparga o locuinta din municipiu. Cei doi, unul in varsta de 30 de ani, iar celalalt de 39 de ani, au fortat o fereastra si au intrat in casa cu intentia de a fura, ei fiind prinsi de politisti.

Conform anchetatorilor, cei doi sunt suspectati ca ar fi autorii mai multor furturi comise in municipiul Calarasi. Pentru a nu fi recunoscuti si pentru a nu lasa urme, ei isi acopereau fetele cu cagule si foloseau manusi, iar pentru a reusi sa intre in case foloseau diverse obiecte cu care fortau sistemele de inchidere a usilor si ferestrelor.

De altfel, politistii au gasit asupra celor doi cagule, manusi si o ranga folosita la deschiderea ferestrelor, scrie MEDIAFAX.

Suspectii au fost retinuti si se afla in arestul Politiei Calarasi, iar in cursul zilei de sambata vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.