Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si face o ancheta la un centru pentru copii cu nevoi speciale din Caracal, de unde au aparut in presa fotografii cu o tanara ce ar fi fost imobilizata cu o camasa de forta improvizata.
Avocatul Poporului s-a autosesizat dupa ce in presa au aparut imagini trimise de un telespectator cu o tanara imobilizata, de la Centrul de recuperare a copilului cu dizabilitati Caracal. Pentru contentie ar fi fost folosita o camasa de forta improvizata, scrie MEDIAFAX.

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Olt, Radita Pirosca, a declarat, la Digi 24, ca a declansat o ancheta interna cu privire la respectarea procedurilor in aceasta situatie si ca primele explicatii ale sefului de centru au fost ca s-ar interveni doar pe o perioada scurta pana la venirea medicului si administrarea tratamentului pentru a-i restrictiona doar libertatea de miscare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.